This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Rapper og bergenser Lenole har «attituden» på plass og hevder hun er unik. Nå er hun aktuell i Norske Talenter, men tar kun kritikk fra sine nærmeste.

20 år gamle Gyda Ulrike Løken Sirseth, bedre kjent som Lenole, har aldri hatt noe stort ønske om å være med i Norske Talenter. Etter forespørsel fra arrangørene og masing fra venninnene, kastet hun seg likevel ut i realitysirkuset.


Hører kun på mamma

Lenole har fått mange tilbakemeldinger på musikken sin, men ikke alle har vært positive. De eneste hun hører på når det gjelder kritikk av musikken er moren, brødrene og bestevennene.

– Det er selvfølgelig folk som ikke liker det jeg driver med, konstaterer Lenole.

For rapperen er dette en bra ting og hun lar ikke de negative kommentarene gå dypt inn på seg.

– Når folk begynner å hate så vet du at du har gjort noe riktig, sier hun selvsikkert.


Prøver
å fremstå med sin sterkeste side

I musikkvideoen til Rise fremstår Lenole som en tøff jente som oser av attitude. I følge Lenole blir hun dratt mellom to personligheter.

– Du har den tøffe meg, slik jeg fremstår i videoen og den usikre og ydmyke meg. Jeg kjenner på den fighten ofte, forteller hun. Det er den tøffe siden som dominerer, innrømmer rapperen.


Annerledes sound

Lenole fattet oppmerksomhet for musikken i en tidlig alder og allerede som tolvåring begynte hun å skrive rap-låter. Gjennom en turbulent oppvekst hadde hun behov for å skrive ned tanker og følelser, og musikken fungerte som en slags terapi for henne.

Musikken til Lenole er en interessant blanding av hip hop, dubstep, grime og drum’n bass. For Lenole er låtene hennes unike og hun mener at de har en annen sound enn andre rap-låter. Hun har nylig sluppet sin første solo musikkvideo til låten Rise og forteller at det var veldig kjekt å slippe videoen og er fornøyd med resultatet.


Stikker til London

Om alt skulle gå skeis i Norske Talenter har Lenole likevel mange spennende planer å falle tilbake på.

– Norske Talenter er bare en av veldig mange arenaer, sier Lenole.

Hun understreker at hun kommer til å fortsette med musikken i tiden fremover. For øyeblikket holder hun på å spille inn musikkvideo til låten Run, som i følge henne blir mye bedre enn videoen hun nå er aktuell med. Til høsten stikker hun til London for å studere musikk, derfor er Norske Talenter kun et steg opp på musikkstigen. 

 

Til tross for at Lenole ikke ble vist på tv-skjermen fredag kveld. Informerer hun på sin Facebook-side at hun i denne omgang gikk videre i Norske Talenter.

Kommentarer