This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Hvert partallsår går studentene ved NHH sammen for å arrangere Vestlandets nest største kulturfestival. I løpet av de 17 dagene står det mye på programmet, deriblant en rekke konserter som Oskar Jensen Skulberg har stått ansvarlig for.

Det er ingen tvil om at bookingarbeidet har tatt både tid og krefter, men med en brennende interesse for musikk har den 22 år gamle studenten fra Oslo funnet motivasjon i det å kunne tilby andre en optimal festival opplevelse.

–  Man kan ikke bare ringe Nick fra Backstreet Boys.

Skulberg forteller at det viktigste med å være bookingansvarlig er å ha et godt kontaktnettverk. I vårt lille land er de fleste innenfor kulturbransjen meget behjelpelige, bortsett fra et fåtall som gjerne kan være litt fiendtlig mot hverandre.

Om man derimot har som mål å trekke de internasjonale artistene er det også viktig med et bookingselskap i ryggen. Det er her UKEN i sammen med Sky Agency har klart å kapre 90 talls boybandet Backstreet Boys.

Selv om boybandet gjerne ikke troner øverst på Spotify-lista til Skulberg, legger ikke østlendingen skjul på at han kan sangene og gleder seg som en unge til konserten. Med utsolgt konsert er han nok ikke den eneste som ser fram til opptredenen.

– Enten vi liker det eller ikke har de fleste av oss vokst opp på 90- tallet, og bandet fra USA er så godt som en klassiker på både nach- og vorspiel.

Bredt publikum

Hovedfokuset i bookingsarbeid har vært å treffe et størst mulig publikum, og med både Backstreet Boys, Klovner i Kamp og Veronica Maggio på tapetet er det er særs fornøyd mann som sitter foran oss i stolen.

Line-upen stopper ikke der, blant UKENs andre artister finner man Truls & Emilie Nicolas, Kygo & Klingande, Trang fødsel, Yoguttene og Skogsrå.

– Vi ønsker å tilfredsstille både dem som hører på hva enn treningsstudioene blaster over høyttalerne, i tillegg til dem som kjøper sin sære kaffe på BKB før forelesninger.

Torvall Menningen

Lørdag ettermiddag ble UKEbussen, Torvall Mennigen, avduket med et smell. Man fikk blant annet en smakebit på årets revy, fremføring av UKElåten, gladtoner fra UKEkoret Optimum og underholdning fra Rabalder.

Med varme vafler i hendene fikk man en god forsmak på hva UKEN 14 har å by på.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

 

Kommentarer