This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Tidligere blogger Linnéa Myhre er fortsatt svært populær, på tross av at det nærmer seg halvannet år siden bloggen fikk sin siste oppdatering.

Det enorme oppmøtet som ventet da hun tok med seg boken sin «Evig Søndag» for å lese på Bergen Offentlige Bibliotek, viser at det fortsatt er interesse for den 23 år gamle forfatteren. 

Fra «sinnablogger» til forfatter

Linnéa omtaler seg selv om skribent og forfatter, selv om hun helst skulle ha gitt ut i alle fall en bok til. Så langt er det bare romanen «Evig søndag», som er skrevet i dagbokform og følger Myhre i et år. Innen det kommer en ny bok, er det i så fall ikke snakk om noen «Evig søndag 2».

— Skulle jeg skrevet noe i samme form nå, hadde det nok blitt lystigere. Jeg er ikke lenger så superdeprimert som jeg var da jeg skrev «Evig søndag», så det ville blitt en annen type bok, forteller Myhre.

Når det gjelder «Evig søndag», er det ting som i utgangspunktet kunne vært endret der også.

— Føler mye kunne vært gjort annerledes, men man blir jo uansett aldri helt fullstendig fornøyd. Uansett om det er ting som burde vært gjort en annen måte, er jeg fortsatt veldig stolt over boken.

— Ingen Jo Nesbø

En ting er i alle fall klart for Linnéa, skal hun skrive ny bok er det nødt til å være noe hun kan leve seg fullstendig inn i.

— Jeg kan ikke dikte opp en historie, det har jeg prøvd på ungdomsskolen og videregående, og de tekstene fikk jeg for det meste stryk på. For meg er likevel språket viktigst. De fleste kan skrive eller fortelle en historie, men for meg er det selve språket som er viktig.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer