This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Henrik Thodesen, kjent fra blant annet “Torsdags kveld fra Nydalen” og “Tina og Bettina”, var på besøk i Bergen. Den 3. april skal han holde et storslått show på Edderkoppen i Oslo.

Ekskjærester

Thodesen har tidligere vært sammen med komikeren Sigrid Bonde Tusvik, og i februar var det slutt med Charlotte Torstvedt.

– Det går fint nå. De første to-tre årene etter bruddet med Sigrid var det kanskje litt kleint. Hun var litt bitter. Men nå går det fint. Jeg føler egentlig at jeg har blitt ganske flink til å henge med ekser. Jeg orker ikke ha sånn at man skal ødelegge hele kvelden, sier Thodesen.

Det sprøeste du har gjort

– Det er et spørsmål jeg aldri klarer å svare på. Jeg burde egentlig sette meg ned en kveld og skrive opp en liste, så jeg er klar til et sånt spørsmål på intervju. Men jeg kan fortelle at en gang i 9. klasse så brakk Fingern, kjæresten til Jenny Skavlan, nesen min. Jeg måtte brekke den tilbake to ganger, så f… deg, forteller Thodesen.

Fremtidsplaner

– Om ti år fra nå ser jeg for meg at jeg fortsatt driver med det samme, med humor, TV og sceneting. Bare at jeg har et stort firma som tjener dritmye penger, og at jeg er sjef. Jeg er litt skadet etter å ha jobbet med Thomas Giersten. Han er sånn som tjener mye penger så det påvirker meg. Neida, men jeg har lært veldig mye også av han altså, sier Thodesen.

“Stalkers”

– Jeg har kanskje nesten hatt noen. Det er noen jeg får faste meldinger fra som julekort og noen kjæledyr oppkalt etter meg. Slike type ting, det er jo bare søtt, men jeg har ikke gått til politianmeldelse av noen, sier Thodesen.

Juleønsker

– Jeg ønsker meg en juicemaskin til jul, sier Thodesen.

Kommentarer