This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

Livet til Carl-Erik Torp tok en dramtatisk vending for drøyt to år siden. 

25. september 2011 spilte Brann bortekamp mot Sogndal i Tippeligaen. Carl-Erik Torp entret oppgjøret med i overkant av ti minutter igjen å spille. I det 90. minutt segnet han om på banen. Reaksjonen til spillerene som var nærmest Torp var ikke til å misforstå, dette var alvorlig, veldig alvorlig.

Det viste seg at Branns midtbanespiller hadde fått et illebefinnende. Men dramatikken var ikke over av den grunn. For etter å ha blitt fraktet av banen på båret, stoppet Torps hjerte i spillertunnelen. Tid var en knapp faktor, men takket være iherdig innsats fra det medisinske personell på Fosshaugane, fikk man etterhvert Brann-spillerens hjerte til å pumpe igjen.

– Kjenner at jeg mister kraften i hele kroppen, tryner fremover , og så prøver jeg egentlig å reise meg opp igjen og løpe videre og så er det mørkt til jeg plutselig ser noen ansikter, sier han.

Torp sier han ofte har tenkt på hva som kunne vært utfallet, om dette ikke hadde skjedd på en fotballbane med fagkyndig personell tilstede, men i stedet et sted hvor hjelpen ville vært mye lenger unna.

– Det som er vanskeligste å takle er hvorfor i alle dager det skjedde der og hvorfor det skjedde på det tidspunktet. Hadde dette skjedde veldige mange andre steder i løpet av en dag så haddet utfallet blitt fatalt.

 

 

Kommentarer