This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Lørdag var det premiere på psykologyrevyen Psykt Lykkelig på Kvarteret, Bergen Student-TV fulgte én av revyskuespillerne i tiden før den utsolgte premieren kunne begynne.

Psykologistudent og revyskuespiller Vilja Skårset gledet seg masse til kvelden. “Det er nervene som gjør susen, så lenge det ikke blir for masse” forteller Vilja i kostymerommet rett før premieren. Revygruppen har hatt hektiske dager på Kvarteret for å få alt i orden til startskuddet for årets revy.

Lykkepress
Om årets tittel Psykt Lykkelig kan hun fortelle at revyev tar for seg det store presset om å hele tiden måtte være perfekt i dagens digitale hverdag. “Vi prøver å fange litt av hvordan dagens samfunn er nå, særlig for oss som er studenter og at man skal lykkes på veldig mange områder”. Videre forteller hun at “En del av presset kommer kanskje fra sosiale medier og Internett. Vi har prøvd å tulle litt med det og ta litt tak i jakten på det perfekte”. Vilja garanterer også smilende at man blir psykt lykkelig av psykologirevyen 2013.

Årets psykologirevy har fortsatt to dager med forestillinger:
Mandag 30.09 kl. 20.00
Tirsdag 01.10 kl. 20.00 (UTSOLGT)
Spilles på Kvarteret i Store Logen.
Selv om forestillinger kan være forhåndsutsolgt informerer psykologirevyen om at det fortsatt kan ligge uavhentede billetter ved inngangen.

Kommentarer