This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

Bikini Fitness er en helt ny gren i Norge, og den første konkurranse her i landet ble arrangert i 2012. Linn Haugland Engelsen sier til BSTV at hovedgrunnen til at hun startet med Bikini Fitness var at hun ville prøve noe nytt og utfordre seg selv.

– Jeg lå på fem til seks treningsøkter i uken uansett, så da tenkte jeg at det kunne vært greit å prøve dette på et seriøst nivå.

Haugland Engelsen bestemte seg for intensivere treningen i januar i år. Da opprettet hun også en blogg, linnengelsen.blogg.no, hvor hun har skrevet om alle utfordringene som har dukket opp underveis.

– Det går veldig opp og ned. Noen dager er enklere enn andre. Det kan være utfordrende og holde energien oppe når det er begrenset med hva jeg kan spise.

Permisjon

I starten av treningsperioden forsøkte NM-debutanten å kombinere treningen med studier, men det viste seg å bli for vanskelig.

– Det var tungt forrige vårsemester, det var liksom ikke lesing som var i tankene. Alt jeg ville var å trene.

Det ble derfor naturlig å ta seg et halvt års avbrekk fra studiene for å virkelig satse på treningen og bikinifitness.

– Hva tenker du på når du står på scenen?

– Da koser jeg meg skikkelig, og tenker på all jobben som ligger bak.

Norgesmesterskap

Søndag 6.oktober arrangeres det NM i Bikini Fitness i Oslo. Linn Haugland Engelsen satser på å ta i bruk erfaringen som hun skaffet seg under Stavanger Open.

– Jeg skal bruke erfaringen fra sist konkurranse, og sørge for en best mulig plassering.

Billetter til NM kan du kjøpe her: http://nkf-ifbb.no/nm-2013/index.html

 

 

Kommentarer