This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

Interessen for personlig trener er noe som har økt i Norge. Det har derimot ikke slått helt an hos studentene i Bergen. For mange studenter kan det være økonomien som setter en stopper for akkurat dette.

Marie Ryland er en av de som faktisk har tatt seg råd til dette. Hun har valgt å prioritere trening fremfor andre ting. Treningsøktene hennes er varierte og består av en kombinasjon mellom styrketrening og kondisjon.

Personlig trener i SiB Heidi Gjerde sier de får mange forskjellig type kunder, deriblant folk som ikke er studenter. Hun sier videre at de har opplegg for folk som har en eller annen form for funksjonsnedsettelse.

For dyrt

Selv om tilbudet er der, er det helt klart prisen som gjør at mange studenter ikke velger å benytte seg av en personlig trener. I en e-post til Bergen Student-TV skriver treningsansvarlig i SiB, Rune Soltvedt, at medlemmene i SiB er blant de som trener mest i hele Norge. Dette på bakgrunn av besøkstall og slitasje på utstyr.

Av 15 000 medlemmer er det kun 1 % som benytter seg av PT-tilbudet, dette er langt dårligere enn den kommersielle bransjen.  Gjerde og Ryland er begge enige om at de økonomiske begrensningene gjør det vanskelig for studentene og benytte seg av en personlig trener.

Konkurransedyktig tilbud

Har du derimot penger til overs, og ønsker å benytte deg av tilbudet, kan du for eksempel kjøpe en pakke på 10 treninger til 4900 kr.  Skulle du være veldig interessert i å kun skaffe deg en personlig trener, opererer Bergen PT Senter med priser helt ned i 3750 kr for samme antall treninger.

Kommentarer