This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Den folkekjære artisten Thomas Dybdahl reiser for tiden rundt i Norge for å promotere det nye albumet ”What left is forever”. Fredag kveld tok han turen til Bergens høyeste fjell for å prøve ut noen nye låter.

– Jeg måtte jo gripe sjansen til å spille på Ulriken, selv om det bare er plass til 50 stykker på restauranten der, men det kan være en fin måte å teste ut nye låter på, det også.

Dybdahl sier til Bergen Student-TV at det nye albumet inneholder flere standard låter, sammenlignet med det forrige som var mer eksperimentelt. Albumet handler om å bruke tiden sin riktig, og etter at Dybdahl ble småbarnsfar og begynte å lage musikk for film har det ikke vært rom for å komme med et nytt album.

– Det kom helt naturlig at jeg trakk meg tilbake fra media. Jobben som komponist for filmmusikk innebar en del kontortid, og det har jeg trivdes med, men nå merker jeg at jeg er klar for å komme ut med nytt album.

Inspirasjon til den nye platen har Dybdahl blant annet hentet fra annen musikk og andre artister.

– Ofte høre jeg en låt og tenker ”Den skulle jeg ha laget!” Men det er jo andre artister som er den store inspirasjonen uansett. Man må ha de som gjør at du har lyst til å strekke deg, som får deg til å føle deg dårlig. Da er da jeg klarer å utvikle meg.

Fortsatt ser Dybdahl på seg selv som søkende og åpen for fremtiden.

– Jeg håper at jeg får gjort så mye variert som mulig. Det er målet, avslutter han.

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV? Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer